Breng een bezoek aan de Promotiedagen 2018!

Promotiedagen 2018
De Promotiedagen 2018 zijn toegankelijk voor zakelijk publiek vanaf 18 jaar. Entree is kosteloos op vertoon van een relatiekaart/toegangskaart.
6 november 12.00 – 22.00 geopend voor bezoekers
7 november 12.00 – 22.00 geopend voor bezoekers

Promotiedagen 2018Bezoek de Female Entrepeneurs Meeting op woensdag 7 november om 15:00 – 16:00 uur in de Arena.
Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met diverse netwerken van vrouwelijke ondernemers, waaronder Federation4WoMen.

Federation4WoMen ondersteunt ondernemers bij het opzetten en draaiend houden van een gezonde onderneming in de krimpgebieden in Noord-Duitsland en Noord-Nederland.
Het netwerk stimuleert, inspireert en ondersteunt ondernemers om met succes de grens over te gaan.


Promotiedagen 2018Bereikbaarheid Promotiedagen 2018

Martiniplaza is tijdens de Promotiedagen 2-18 goed te bereiken. Bezoekers adviseren wij zoveel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets te komen. Ook dit jaar rijden weer gratis pendelbussen tussen P+R Hoogkerk en P+R Haren naar Martiniplaza! Kom je toch met de auto, houd dan rekening met een langere reistijd.

Pendelbus Promotiedagen 2018

Kom je van buiten de stad Groningen, neem dan de gratis pendelbus. Vanaf P+R Hoogkerk en P+R Haren rijdt de pendelbus naar Martiniplaza. De bussen rijden elke 10 minuten en stoppen recht voor de ingang van Martiniplaza.
Op dinsdag 6 november rijden de bussen van 11:30 tot en met 22:30 uur.
Op woensdag 7 november rijden de bussen van 11:30 tot en met 22:30 uur.

Openbaar vervoer Promotiedagen 2017

Vanuit andere richtingen is Martiniplaza ook goed met het openbaar vervoer te bereiken.

Fiets Promotiedagen 2018

Kom je op de fiets, dan kun je direct naast de ingang je fiets stallen.

Auto en parkeren Promotiedagen 2018

Kom je met de auto, dan adviseren wij je de mogelijkheid van de pendelbus te overwegen. Naast parkeren op P+R zijn er nog drie andere parkeermogelijkheden nabij Martiniplaza. Houd er rekening mee dat een parkeergelegenheid vol kan staan. Door informatiepanelen langs de kant van de weg en verkeersregelaars word je naar beschikbare parkeerplaatsen geleid.

De drie parkeergelegenheden zijn:
In de parkeergarage tegenover Martiniplaza. Dit is betaald parkeren. De parkeergarage is geopend van 7:00 – 24:00 uur.
Op de Drafbaan in het Stadspark. De Drafbaan ligt vlak bij Martiniplaza. Parkeren is gratis. Het terrein is de gehele dag beschikbaar.
Bij de Gasunie in het Stadspark. Het parkeerterrein van de Gasunie ligt vlak bij Martiniplaza. Parkeren is gratis. Het terrein is vanaf 17:00 uur beschikbaar.
Parkeren op het parkeerterrein van Sportpark Corpus den Hoorn en in de omliggende wijken raden wij af. Parkeren op deze plekken kan tot overlast leiden. Zowel de gebruikers van het Sportpark als de omwonenden willen wij niet tot last zijn. Met de pendelbusdienst en de beschikbare parkeerterreinen rondom Martiniplaza zijn er voldoende mogelijkheden om uw auto te parkeren.

Tot ziens op de Promotiedagen 2018!

Uw Eigen Secretariaat
Secretariële ondersteuning voor MKB, ZZP en overheid