Organiseren van vergaderingen, seminars en zakenreizen

OrganiserenUw Eigen Secretariaat kan boekingen in restaurants, hotels, vergadercentra enzovoort voor je regelen. Daarnaast is Uw Eigen Secretariaat ook inzetbaar voor het organiseren van seminars en zakenreizen.

Wil je bij de bespreking je eigen secretaresse aanwezig hebben die voor jou de organisatie rondom de bijeenkomst regelt, zorgt voor de notulen, de apparatuur die nodig is voor je presentatie, complete geluidsinstallaties, professionele tolk/vertaler, inrichting van de zaal, verzorging van de catering, enzovoort? Dat kan!

Je krijgt de uitstraling van een professioneel bedrijf door de inzet van een professionele secretaresse. Laat Uw Eigen Secretariaat alles voor je organiseren!

Je bijeenkomsten worden vanaf het begin tot het eind helemaal voor je geregeld, zodat je zelf geen omkijken meer hebt naar de details.

Kantoorbenodigdheden en -supplies en Facility Management: Uw Eigen Secretariaat kan op effectieve wijze de kantoorbenodigdheden en supplies voor je verzorgen, alsmede overige facilitaire diensten voor je coördineren. Uw Eigen Secretariaat werkt samen met een leverancier voor office supplies.

contact

REFERENTIE Reanimo, Specialist in Bedrijfshulpverlening

“Jammer dat ik jou niet veel eerder ben tegengekomen; wat je nu doet is feitelijk een enorme reclame voor je eigen bedrijf. Zo’n regionale vertegenwoordiger als jou zou ik overal wel kunnen gebruiken. Ik wou dat ik overal de gegevens zo keurig aangeleverd kreeg. UwEigenSecretariaat heeft op een heel prettige manier een training voor ons geregeld in Siddeburen.
Nelly verwelkomde mij bij een netwerkontbijt van BNI in Winschoten waar ik gast was. Korte tijd later nam ze contact met me op omdat ondernemers in Siddeburen belangstelling hadden voor een training BHV. Ik had nog nooit eerder meegemaakt dat ik dat niet zelf hoefde te organiseren. Nelly regelde de volledige organisatie perfect en ik hoefde alleen de feitelijke training te verzorgen. Er kwam meteen nog een tweede training achteraan die weer zeer goed was georganiseerd door Nelly, met een inzet alsof ze zelf werkzaam is in mijn bedrijf en verantwoordelijk voor het succes. Die mentaliteit zouden meer mensen moeten hebben! Hartelijk dank Nelly!”
Gijs Terlaak, Eigenaar Reanimo Bedrijfshulpverlening

Uw Eigen Secretariaat
Secretariële ondersteuning voor MKB, ZZP en overheid