Telefoon-agenda-post, de kurk waar elke onderneming op drijft.

Indien gewenst, kan Uw Eigen Secretariaat een gedeelte van de ‘verkoop binnendienst’ overnemen, je agenda voor je beheren en/of de post digitaal naar je verzenden. 

Telefoon-agenda-post

Telefoonservice

Je bent niet altijd in de gelegenheid om de telefoon te beantwoorden of je wilt niet altijd gestoord worden door de telefoon? Je receptioniste is niet altijd aanwezig? Als je gebruik maakt van de telefoonservice van Uw Eigen Secretariaat, kunnen wij de telefoon voor je aannemen. Wij zorgen ervoor dat de bellers merken dat ze gehoord worden, dat ze hun vraag of verhaal kwijt kunnen, kortom: dat ze belangrijk voor je zijn!
Desgewenst kan Uw Eigen Secretariaat een gedeelte van de ‘verkoop binnendienst’ overnemen, telefonische navraag doen na het verzenden van een mailing, enzovoort. De klanten en relaties die telefonisch contact opnemen met je bedrijf of instelling worden professioneel te woord gestaan door Uw Eigen Secretariaat.

Je krijgt je binnenkomende telefoontjes via e-mail binnen enkele seconden na beëindiging van het gesprek. Er is al een telefoonservice abonnement vanaf € 62,00 per maand. Jouw wens is onze zorg.
De voordelen van een fulltime secretaresse inclusief infrastructuur en alle bijbehorende voordelen & werkplek gerelateerde kosten!

Agendabeheer

Je agenda wordt, als je dat wilt, door Uw Eigen Secretariaat bijgehouden. Wij boeken afspraken voor je in en je klanten kunnen desgewenst een schriftelijke bevestiging van de gemaakte afspraak krijgen.


Postbehandeling

Je wilt je post digitaal aangeleverd krijgen zodat je, ook als je onderweg bent, steeds op de hoogte bent van wat er is binnengekomen? Laat Uw Eigen Secretariaat de post voor je openen, scannen en digitaal naar je verzenden.

Telefoon-agenda-post in de vakantieperiode

Ook tijdens de vakantieperiode verwachten (potentiële) klanten dat ze je bedrijf kunnen bereiken. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Zeker niet als je ZZP-er bent, of misschien heb je wel bedrijfssluiting in de vakantieperiode. Ook dan is Uw Eigen Secretariaat een goede keus!

Telefoon, agenda, post:Telefoon-agenda-post

 

Laat Uw Eigen Secretariaat dit voor je verzorgen,
zodat je meer tijd hebt voor je corebusiness!

REFERENTIE Schilders & Glaswerken Joop Wallbrink bv

“Wij, van Schilders & Glaswerken Joop Wallbrink bv hebben het afgelopen jaar veelvuldig gebruik gemaakt van de diensten van Uw Eigen Secretariaat. Dit is ons erg goed bevallen met name door de zeer professionele aanpak. Er wordt zeer correct opgenomen waardoor het lijkt als dat het een medewerker van ons zelf zou zijn. Hierdoor blijven wij als bedrijf klantvriendelijk en worden onze klanten vakkundig te woord gestaan en waar nodig verder geholpen. Bedankt voor de service, wanneer het in de toekomst weer nodig is zullen wij zeker een beroep doen op Uw Eigen Secretariaat.
Judith Wallbrink, eigenaar Schilders & Glaswerken Joop Wallbrink bv

Uw Eigen Secretariaat
Secretariële ondersteuning voor MKB, ZZP en overheid