Als je een bedrijf wilt laten inschrijven bij de Kamer van Koophandel, heb je een vestigingsadres nodig. Het kan soms handig zijn als je postadres een ander adres is dan je huisadres (of je zaakadres). Wanneer is dat dan handig? En hoe gaat dat in zijn werk?

Startende bedrijven willen graag laagdrempelig ondernemen. Zonder vaste huurcontracten, kantoorinrichting en personeel. Maar het hebben van een vestigingsadres is wel nodig.

Als je een vestigingsadres neemt dat afwijkt van je privéadres, scheid je zakelijk en privé. Bovendien kun je dit vestigingsadres natuurlijk ook gebruiken als postadres. De post wordt dan gescand en digitaal doorgestuurd. Een postadres komt ook wat professioneler over dan je huisadres.

Je kunt ook verder gaan: je kunt een telefoonnummer op dit vestigingsadres nemen of we kunnen eventueel doorschakelen naar je eigen nummer.

Er zijn nog meer redenen te bedenken waarvoor het handig is om een vestigingsadres / postadres te nemen op een andere locatie dan je zaakadres:

Andere regio

Je wilt je afzetmarkt vergroten in een andere regio? Dan is het hebben van een bedrijfsadres in deze regio vaak erg slim. Je komt dan betrouwbaarder over.
contact

Of lever je producten of diensten op afstand, zoals webshops, online consultants en dienstverleners? Ook dan is het vaak handig om een vestigingsadres te hebben dat niet is gevestigd op je huisadres.

Nederlands vestigingsadres voor buitenlands bedrijf

Zit je bedrijf in het buitenland en wil je in Nederland aan de weg gaan timmeren? Een Nederlands vestigingsadres kan de drempel voor potentiële Nederlandse klanten wegnemen. Je afzetgebied wordt hierdoor aanzienlijk verbreed.

En een inschrijving van je bedrijf bij de Nederlandse Kamer van Koophandel opent ook veel deuren.

Je komt natuurlijk het meest geloofwaardig over als je dan ook telefonisch bereikbaar bent op dat Nederlandse adres en je telefoon wordt beantwoord door een secretaresse die je (potentiële) klant professioneel te woord staat.

Domeinnaam

Heb je alleen een postadres nodig voor het registreren van een buitenlandse domeinnaam? Ook dat is een van de mogelijkheden.

Thuiswerkplek 

beschikbaar voor thuiswerkers die het thuis niet zo rustig hebben!

Uw Eigen Secretariaat hanteert de Algemene leidraad Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (WWFT) en Sanctiewet (SW)

Uw Eigen Secretariaat
Secretariële ondersteuning voor MKB, ZZP en overheid