Online vergaderen met Teams

Handleiding Online vergaderen met Teams

Handlelding Online vergaderen met Teams, en ook chatten en bellen, is een ideale ondersteuning voor thuiswerken.

Alle informatie compact bij elkaar en voor iedereen inzichtelijk doordat je de agenda en bijbehorende stukken aan de uitnodiging kunt toevoegen.

Je kunt voor een vergadering of overleg niet alleen interne collega’s uitnodigen, maar ook gasten van buiten. Deze gasten hoeven geen Office 365 of Teams-licentie te hebben.

Je kunt ook een vergadering voor anderen beleggen, zonder zelf deel te nemen aan deze vergadering. Zorg er dan wel voor dat de deelnemers niet in de lobby hoeven te wachten als ze willen deelnemen (zie punt 3.)

Stemmen tijdens een vergadering kan op verschillende manieren.

  • Stemmen met handopsteken (via Teams)
  • Stemmen een digitaal stemprogramma: Meerkeuzevragen & anoniem stemmen mogelijk

Een van de mogelijkheden van online vergaderen is je eigen Outlook-agenda. Dit is makkelijk en voor iedereen herkenbaar. En je kunt alles overzichtelijk bij elkaar houden.

De korte handleiding voor online vergadering met Teams in onze tips is een start voor het werken met deze mogelijkheid. De opties met online vergaderen met Teams van Microsoft zijn nu al zeer breed en worden steeds verder uitgebreid.

Vraag voor de stap voor stap de instructie om een afspraak in Teams te maken vanuit je eigen Outlook-agenda of via Skype:

Share This