Uw Eigen Secretariaat

Klanten

Onze klanten

Uw Eigen Secretariaat heeft de afgelopen jaren voor zeer uiteenlopende klanten mogen werken

Wat zeggen onze klanten

Onze klanten hebben een duidelijke mening over Uw Eigen Secretariaat.

onze klanten

Uw Eigen Secretariaat heeft de afgelopen jaren voor zeer uiteenlopende klanten mogen werken. Op deze pagina vind je een overzicht van de klanten die een samenwerking zijn aangegaan met Uw Eigen Secretariaat.

Wil je weten wat Uw Eigen Secretariaat voor jouw bedrijf of instelling kan betekenen?
Neem dan gerust contact met ons op!

EV-Solutions
Edunamimcs
OverMG
PuzzelBrein
vanLelyveld
SBB

jaren ervaring

tevreden klanten

lopende projecten

talen

Wat zeggen onze klanten

Ben je benieuwd wat klanten van Uw Eigen Secretariaat vinden en vonden?

Heel prettig en efficiënt werkend extern secretariaat . Ideaal voor (de wat kleinere) bedrijven die hun secretariële werkzaamheden willen uitbesteden.
Echt een aanrader.

Edward Berends

Cosmetisch Arts, Perfect Look

Ik heb Nelly leren kennen in een bizarre periode waarin zij het overzicht hield. Met een charmant Limburgs accent kon ik steeds op haar terugvallen. Betrouwbaar, betrokken en deskundig!

Hester van Gorkum

Bestuurder, Stichting Openbaar Onderwijs Slochteren

“Nelly is een hardwerkende professional en daarnaast een super warme liefdevolle vrouw. Heel fijn dat ik ook een tijdje met jou heb mogen werken. In good and bad times was jij de stabiele factor.”
Marga Balkema-Lageman

Stichting Openbaar Primair Onderwijs Slochteren

Vanaf januari 2017 tot januari 2021 voerde Nelly het secretariaat van het Park Management Midden Groningen. In die periode heb ik Nelly leren kennen als een opgewekte, prettige collega die zeer contentieus haar rol vervulde. Zodoende kan ik haar van harte aanbevelen.

PMMiG is 31.12.2021 opgeheven.

Michiel van der Stel

Voorzitter, PMMiG

Promotiedagen Groningen:

Gute Gespräche, der erste Kontakt ist schon zu einem Geschäft über die Grenze geworden! so schnell geht es auf den Promotiedagen. Danke Nelly für die gute Organisation und Vorbereitungen.

Christine Wölke

Betriebsleitung , Alter Brunsel

Promotiedagen Groningen:

Top georganiseerd Nelly!
Het was fijn om erbij te zijn.

Deborah Bijleveld-Bretzler

Personal / Team Coach, Trainer en Loopbaanadviseur , EMDwederOder

Een pluim voor Uw Eigen Secretariaat! Schildersbedrijf Buitink uit Zwolle heeft tijdens de vakantieperiode de telefoon naar Uw Eigen Secretariaat doorgeschakeld om geen opdrachten mis te lopen en vooral ook om te zorgen dat klanten een mens aan de telefoon kregen en geen antwoordapparaat. Henk Buitink wilde graag melden dat hij uitermate tevreden is over de geleverde service en dat de mensen zeer competent zijn. Zelf heeft hij tijdens zijn vakantie ook nog even naar “huis” gebeld om te ervaren hoe de telefoon werd aangenomen en dat was uiterst professioneel.Ieder telefoontje wordt keurig ook nog via de email gestuurd met evt. aanvullende tekst hoe een en ander afgehandeld is. Kortom: Henk Buitink kon onbezorgd op vakantie in de wetenschap dat alle telefoontjes correct beantwoord werden.
Henk Buitink

Eigenaar, Buitink Schilders

“Wij, van Schilders & Glaswerken Joop Wallbrink bv hebben het afgelopen jaar veelvuldig gebruik gemaakt van de diensten van Uw Eigen Secretariaat. Dit is ons erg goed bevallen met name door de zeer professionele aanpak. Er wordt zeer correct opgenomen waardoor het lijkt als dat het een medewerker van ons zelf zou zijn. Hierdoor blijven wij als bedrijf klantvriendelijk en worden onze klanten vakkundig te woord gestaan en waar nodig verder geholpen. Bedankt voor de service, wanneer het in de toekomst weer nodig is zullen wij zeker een beroep doen op Uw Eigen Secretariaat.”

Inmiddels schakelt Wallbrink regelmatig de telefoon door naar Uw Eigen Secretariaat. “omdat het zo makkelijk is, en wij dan even ongestoord tijd kunnen besteden aan andere werkzaamheden voor onze klanten”.

Judith Wallbrink

Eigenaar, Schilders & Glaswerken Joop Wallbrink bv

“Wij zijn zeer tevreden over de dienstverlening die Nelly ons geleverd heeft.Tijdens onze vakantieperiode is onze telefoon naar haar bedrijf doorgeschakeld geweest zodat wij toch bereikbaar waren. Op een prettige en professionele wijze heeft zij de binnenkomende telefoontjes aangenomen en verwerkt.
Na deze goede ervaring zijn we de telefoon vaker naar Uw Eigen Secretariaat gaan doorschakelen.
Wij zijn zeer tevreden over haar dienstverlening en kunnen haar van harte aanbevelen!”

Adriaan Kuipers

Eigenaar, Kuipers Uitzendbureau BV Veendam

“Wij als bedrijf hebben herhaaldelijk met Nelly Boer gewerkt in het kader van organisatie van kerstmarkten. Ook voor advies voor het werken met de pc organisatie een zeer prettige vrouw en bedrijf om mee te werken, en altijd even tijd, erg gedreven in haar specialisatie. Ik ga er zeker van uit dat we in de toekomst weer zaken gaan doen.”

N. Niestijl

Eigenaar, Restaurant De Vier Jaargetijden

“Ik wil jullie vriendelijk danken voor jullie inspanningen.
Van Miranda heb ik begrepen, dat alles tijdens mijn vakantie op rolletjes is verlopen .
Nelly, hoewel er een zakelijke overeenkomst aan ten grondslag ligt, van harte bedankt !”

Tim Hamoen

Eigenaar, R&T Management en Assurantiën Tim Hamoen

“Zelf de telefoon opnemen om je bellers te woord te staan is natuurlijk het allerbeste. Maar als je in vergadering zit, een afspraak hebt of lekker op vakantie bent dan kun je jezelf niet klonen. Gelukkig is Nelly er dan. Samen met haar collega’s vangt ze jouw werk tijdelijk af. Naar gelang je wensen, schakelt ze telefoontjes door, geeft ze je een samenvatting of handelt ze zelf de vragen af. Top! Als ik weer vakantieplannen heb, hoop ik dat Nelly tijd heeft om mijn telefoon op te nemen. Want dan kan ik zonder zorgen vakantie vieren…”

Kim van den Bergh

Eigenaar, Kim Schrijft

“Ik ken Nelly als iemand een woord een woord een daad een daad. Een luisterend oor bij gesprekken.”

Pjerke Pot

Eigenaar, Pjerke buitensport

“Nelly Boer neemt al geruime tijd voor ons bedrijf de telefoon op. We krijgen na elk telefoontje keurig een rapportje met activiteiten per mail gestuurd. Nelly weet veel van ons bedrijf af, ze kan vaak zelf de antwoorden van de bellers al beantwoorden! Ik kan u dan ook echt aanraden om óók gebruik te maken van de services van Uw Eigen Secretariaat!”

Jeroen Musschenga

TradeXchange

“Nelly Boer at UwEigenSecretariaat is a very professional person, I have worked with her in different projects and she has been my client, I can say she works with objectivity, passion and commitment.
Definitively is the person a lot of us can use to put order in our office.”

Ana Blaauw-Torres

Owner, DCI Design and Corporative Image

“Jammer dat ik jou niet veel eerder ben tegengekomen; wat je nu doet is feitelijk een enorme reclame voor je eigen bedrijf. Zo’n regionale vertegenwoordiger als jou zou ik overal wel kunnen gebruiken. Ik wou dat ik overal de gegevens zo keurig aangeleverd kreeg. UwEigenSecretariaat heeft op een heel prettige manier een training voor ons geregeld in Siddeburen.
Nelly verwelkomde mij bij een netwerkontbijt van BNI in Winschoten waar ik gast was. Korte tijd later nam ze contact met me op omdat ondernemers in Siddeburen belangstelling hadden voor een training BHV. Ik had nog nooit eerder meegemaakt dat ik dat niet zelf hoefde te organiseren. Nelly regelde de volledige organisatie perfect en ik hoefde alleen de feitelijke training te verzorgen. Er kwam meteen nog een tweede training achteraan die weer zeer goed was georganiseerd door Nelly, met een inzet alsof ze zelf werkzaam is in mijn bedrijf en verantwoordelijk voor het succes. Die mentaliteit zouden meer mensen moeten hebben! Hartelijk dank Nelly!”

Gijs Terlaak

Eigenaar , Reanimo Bedrijfshulpverlening

“Nelly heeft tijdens de vakantieperiode ervoor gezorgd dat ons kantoor nog steeds goed bereikbaar was. Alles was tot in de puntjes geregeld. Ik kan haar van harte aanbevelen!”

Erik Luursema

Eigenaar, Lelyveld Advocaten

“Eine gute Idee nicht nur für große Unternehmen/Firmen. Auch als Kleinunternehmen wächst einem die Büroarbeit zeitweise über den Kopf. Mit Hilfe von UwEigenSecretariaat kann man sich wieder auf seine eigentliche Tätigkeit konzentrieren, ohne weiteres Personal einzustellen. Für mich eine tolle Lösung!”

Susanne Blumberg

Eigenaar, Profi-re-lax

“Bevlogen en betrokken, dat is Nelly en dat zijn de medewerkers ook. Bovendien werken ze zeer correct en accuraat; klasse!”
Loes Schrijver

Eigenaar, Tekstschrijver Loes Schrijver

“Wer nach einem Büro—Dienstleister sucht, der Kunden in Deutschland und den Niederlanden gleichermaßen professionell in der jeweils eigenen Sprache betreut, ist bei UwEigenSecretariaat an genau der richtigen Adresse.”
Barbara Arndt

Eigenaar, Fietz Vertalingen

“Jarenlang een hele goede en prettige samenwerking gehad met Uw Eigen Secretariaat, met Nelly Boer en haar team. Uiterst betrokken, accuraat en meedenkend. Als je op zoek bent naar telefonistes en secretariële diensten kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen.“

Catharina Meijer

Arts-directeur DermaClinic, DermaClinic

“Nelly Boer is een gedreven persoonlijkheid die van wanten weet. Een rots in de branding waar je op kunt vertrouwen. Ik werk graag met haar samen.”

Ingrid Engelhart

Herbalife

“Inmiddels maak ik met mijn bedrijf een aantal jaren gebruik van jullie diensten. Ik wil jullie laten weten dat ik enorm te spreken ben over de professionaliteit, het enthousiasme en de accuratesse waarmee jullie onze klanten te woord staan. Ga zo door, helemaal top!”
“Nelly is stipt in het maken en nakomen van haar afspraken. Ze beschikt over een groot inlevingsvermogen en verdiept zich in haar zakelijke partners. Ik heb vertrouwen in haar organisatie en ben van plan nog jaren met haar samen te werken.”

De nieuwe eigenaar van Rijschool Markant, Rick Vos, heeft de samenwerking met Uw Eigen Secretariaat na de overname doorgezet.

Marc Lucassen

Eigenaar, Rijschool Markant

“Nelly, Ik wou nog wel even kwijt dat jouw eigen enthousiasme mee werkt aan een positief gevoel over de markt voor de deelnemers: je komt voortdurend langs, vraagt hoe het gaat, toont belangstelling en dat is heel prettig. Dat heb ik ook wel eens anders meegemaakt. Dus wat dat betreft een dikke pluim voor jou!”

Letty en Alette Fokkens, World Servants

Organisatie kerstmarkt Siddeburen

“Nelly, Ik wil u even bedanken voor de perfect georganiseerde kerstmarkt in Siddeburen. Ik heb het erg naar mijn zin gehad. De sfeer, gezelligheid, leuke vrolijke klanten en de sneeuw maakten het plaatje helemaal compleet.”

Sylvia Plotz

Gipsy Muchacha

“Nelly Boer heeft zich als lidmaatschapscoördinator sterk gemaakt voor ons Chapter BNI Hoogholtje.
Ze heeft haar functie plichtsgetrouw vervuld waarbij zij tevens vele aanvullende taken heeft verricht. Haar professie aan eigenaar van Uw Eigen Secretariaat kwamen daarbij goed van pas. Zij deelde met ons haar sleutel tot succes; ook aan de telefoon geldt “een lach vermag alles”.
Wij hebben haar leren kenen als een gedreven persoonlijkheid, die daarbij de BNI regels hoog in het vaandel heeft staan en zich daarbij inzet voor een correctie naleving daarvan.
Deze verklaring geven wij dan ook met groot genoegen af.”
Voorzitter: Jelle KuipersNotariaat Slochteren
Secretaris/penningmeester: 
Bert BuiringBuiring Fotografie
Lidmaatschapscoördinator: 
Ruth KoppersOntwerpburo RIK

Jelle Kuipers

Voorzitter, BNI Hoogholtje

“Uw Eigen Secretariaat bruist net als Nelly: vol energie.
Heeft u geen tijd, geen zin of is dit niet uw ding en focust u zich liever op uw kwaliteiten, uw secretariaatswerkzaamheden kunt u gerust overlaten aan Nelly Boer.”

Adri Klooster

Owner, Fortune Eerst Koffie

“Nelly verzorgt met haar bedrijf Uw Eigen Secretariaat bij ons bedrijf de secretariaatsservice. Namens mijn bedrijf neemt ze onder andere de telefoon op, maakt afspraken etc.
Het grootste compliment is misschien wel dat ik nog nooit van een cliënt of iets dergelijks de vraag heb gehoord of we met een secretariaatsbureau werken.
Nelly is gedreven, werkt hard (en te veel), geen vraag is te veel.
Top Qualities: Personable, On Time, High Integrity”

Gert Jan Teerling

Eigenaar, Finovion Meppel

“Bij afwezigheid krijg ik elke dag keurig in pdf een overzicht waarin staat wie gebeld heeft en waarover het gaat op de mail. Mijn klanten hebben dus niet het gevoel dat het kantoor onbemand is en ik kan met een gerust hart voor zaken de weg op en, niet zeker niet onbelangrijk, op vakantie.”

Rob Cornelissen

Eigenaar, Clamo, Hypotheken-financieringen-verzekeringen

“Nelly heeft het secretariaat verzorgd voor de netwerkgroep Enjoy Your Network en heeft dat prima gedaan. Accuraat, vlot en (ook niet onbelangrijk) vrolijk!”

Titia Struiving

communicatieadviseur/ tekstschrijver, Tekst en Advies

Share This