Promotiedagen 2020 LIVE

Promotiedagen LIVE 2020

Ook in deze vreemde tijd waarin het leven grotendeels stil lijkt te liggen, en contacten vaak moeizamer en in elk geval afstandelijker worden, verandert ondernemen ook.
Je kunt OF bij de pakken neer gaan zitten, OF creatiever worden.
Een échte ondernemer zoekt nieuwe mogelijkheden om door te gaan.
Zo’n vreemde tijd opent ook perspectieven!
 
Zo gaat ook de Promotiedagen 2020 door! Anders dan anders, maar wel met netwerken en wederom een zeer interessant programma!
Ook dit jaar neemt Uw Eigen Secretariaat weer deel aan de Promotiedagen, en is weer te vinden op Plein No(o)rd bij Federation4WoMen.
 
Bezoek ons op de Promotiedagen LIVE 10 november 2020
Hét online event voor zakelijk Noord-Nederland!

PromotiedagenLIVE is de virtuele beurs van ondernemend Noord-Nederland. Het heeft alle features die je van een Promotiedagen mag verwachten, met virtuele stands, live-sessies met interessante presentaties en interviews, rondetafelgesprekken, 1 op 1 chat- en videomogelijkheden, gerichte netwerkcarrousels, afspraakmodules en nog veel meer. Het belooft een unieke en onvergetelijke editie van de Promotiedagen te worden, die je zeker niet mag missen.

REGISTREER JE ALS BEZOEKER!
BEKIJK HET PROGRAMMA

Netwerkcarrousel: bouwen aan je netwerk in coronatijd

Het netwerken ligt de afgelopen maanden grotendeels stil. We leren nauwelijks nieuwe mensen kennen en zaken doen we vooral in het bekende kringetje. Dat kan anders! Tijdens PromotiedagenLIVE kun je meedoen aan de Netwerkcarrousel. De leukste online netwerkmogelijkheid.

Hoe het werkt?
Registreer jouw bezoek voor Promotiedagen LIVE. Betreed 10 november het event en ga in het programma naar de netwerkcarrousel. Zet je camera en geluid aan en start jouw speeddates met andere ondernemers. Geen Zoom, geen Teams, geen gedoe. Een gesprek van 4 minuten, en door naar de volgende. Supersimpel, superleuk en supereffectief.

Nelly Boer van Uw Eigen Secretariaat staat ook dit jaar weer op het No(o)rd Plein.
Ontmoet haar daar!


Dinsdag 10 november om 13:30 – 14:00 uur
Thema van dit rondetafelgesprek is de grensoverschrijdende samenwerking tussen Duitsland en Nederland. Er zullen onder meer de juridische en interculturele aspecten met betrekking tot het toetreden tot de Duitse markt worden gepresenteerd, bijvoorbeeld via “do’s en dont’s”, maar ook de toeristische aspecten zullen worden toegelicht.