Al je links onder één noemer!

Geschreven door: Nelly Boer
8 mei 2021

Al je links onder één noemer!

door | mei 8, 2021 | Blog, Tips | 0 Reacties

Al je links onder één noemer

Herken je dit: je kunt ergens één link vermelden. Welke kies je nou?
Je website? Facebook? LinkedIn? Instagram? Pinterest? Twitter? Xing? Youtube?
Je wilt het liefst al je links onder één noemer hebben hebben.
Je zou kunnen kiezen voor een optie naar AL JE LINKS!

Je kunt de optie van AL JE LINKS niet alleen gebruiken op platforms waar je maar één link kunt plaatsen, maar bijvoorbeeld ook onder je e-mailhandtekening, op je visitekaartje, op je YouTube-kanaal enzovoort. Kortom: overal waar je content deelt!

Een andere uitdaging met lijstjes is bijvoorbeeld bij het plaatsen van berichten op social media.
Je maakt bijvoorbeeld een bericht op social media (Twitter, Facebook, Instagram enz.) en je wilt daar een aantal links noemen naar relevante content op je website.
Of je wilt bijvoorbeeld niet alleen je blog aanbevelen, maar ook je workshop promoten en de mogelijkheden voor een gratis E-book.

Al je links onder één noemer!! Is dat makkelijk of is dat makkelijk??
Maar hoe dan?

Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden.

Vraag de gratis handleiding.

Andere blogs

Van het gas los

Van het gas los

“Van het gas los”. Een kreet die het hart van Groningers uit het aardbevingsgebied doet opspringen van vreugde. Over laagjeskleding en warmtebuizen. En ecologische voetprint. Waar je blij van wordt.

Professional tijdens een digitale bijeenkomst

Professional tijdens een digitale bijeenkomst

Professional tijdens een digitale bijeenkomst Ben jij een professional tijdens een digitale bijeenkomst? Wat wil je uitstralen?Is dat wat mensen zien ook wat je wilt laten zien van jezelf en je bedrijf?Geeft dat vertrouwen?Als je geen professionele uitstraling hebt op...

Online vergaderen met Teams

Online vergaderen met Teams

Online vergaderen met Teams. Een ideale ondersteuning voor thuiswerken. Maar ook effectief voor vergaderingen of overleg op grotere afstand. Dit kan behoorlijk wat reistijd besparen!

Nelly Boer

Uw Eigen Secretariaat is opgericht door Nelly Boer. De basis is gelegd in 20 jaar opleiding en ervaring in secretariële dienstverlening en management ondersteuning en daarna aangevuld met 18 jaar ervaring in meerdere eigen bedrijven.
Share This