Secretaresse of telefoniste met zwangerschapsverlof?

Je kunt blij voor haar zijn als je secretaresse of telefoniste met zwangerschapsverlof gaat, maar daarnaast moet je ook zorgen dat de telefonische bereikbaarheid van je bedrijf gegarandeerd blijft.
Want in dit mediatijdperk verwacht je klant eigenlijk dat je altijd bereikbaar bent.

En hoe zit het met de collega’s die nog op kantoor zijn? Moeten die dan alle telefoontjes aannemen als bijvoorbeeld de secretaresse of telefoniste er niet is? Zitten ze daarop te wachten?


Secretaresse of telefoniste met zwangerschapsverlof?
Klanten verwachten dat ze je bedrijf kunnen bereiken. Potentiële klanten willen ook graag meteen geholpen worden. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. Hoe doe je dat als je secretaresse of telefoniste met zwangerschapsverlof is?

Laat Uw Eigen Secretariaat dit voor je verzorgen, zodat jezelf en je collega’s tijd hebben voor jullie corebusiness!

Secretaresse of telefoniste met zwangerschapsverlof


Als je gebruik maakt van de telefoonservice van Uw Eigen Secretariaat, kunnen wij de telefoon voor je aannemen. Wij zorgen ervoor dat de bellers merken dat ze gehoord worden, dat ze hun vraag of verhaal kwijt kunnen, kortom: dat ze belangrijk voor je zijn!
Desgewenst kan Uw Eigen Secretariaat een gedeelte van de ‘verkoop binnendienst’ overnemen, telefonische navraag doen na het verzenden van een mailing, enzovoort. De klanten en relaties die telefonisch contact opnemen met je bedrijf of instelling worden professioneel te woord gestaan door Uw Eigen Secretariaat.
Je krijgt je binnenkomende telefoontjes via e-mail binnen enkele seconden na beëindiging van het gesprek.

Agenda

We kunnen zelfs afspraken voor je inplannen, zodat je daar ook geen omkijken meer naar hebt!

Er is al een telefoonabonnement van € 62,00 per maand!

Overige secretariaatswerzaamheden

Uw Eigen Secretariaat
Secretariële ondersteuning voor MKB, ZZP en overheid