Secretariaat:
Nirja van der Stap

Als Managementassistent is Nirja de rechterhand van het management van het bedrijf. Ze is vanuit deze functie onder andere nauw betrokken bij het ontwikkelen van werkzaamheden voor onze opdrachtgevers, het analyseren van de complexiteit en het toepassen van de vele softwarepakketten waarmee Uw Eigen Secretariaat werkt, en het begeleiden van collega’s tijdens het dagelijkse werk.

Ik werk sinds 2019 bij Uw Eigen Secretariaat. Naast de ondersteuning van het management draag ik zorg voor complexe planningen van opdrachtgevers, contact met hun samenwerkingspartners en het onderhoud van websites. Verder verricht ik de gebruikelijke secretariële werkzaamheden zoals de afhandeling van het inkomende telefoonverkeer, secretariële ondersteuning in de breedste zin van het woord en notuleerwerk.
Voor die tijd heb ik een aantal jaren gewerkt als callcenter agent, en de afwisseling en klantgerichtheid van dit werk spraken mij aan. Daarnaast had ik na mijn studie Taal- en literatuurwetenschap al enkele jaren werkervaring opgedaan als directiesecretaresse, zodat ik ook veel praktijkkennis heb. Ik ben verder ruim tien jaar werkzaam geweest als communicatieadviseur, waar ik heb geleerd om projectmatig met complexe zaken om te gaan. Ik hou er dan ook van om gestructureerd te werken en kan met veel verschillende computerprogramma’s overweg. Daarnaast vind ik het werken met taal en (online) communicatie erg leuk.

Share This